FILOSOFINEN ETÄTEEHETKI YSTÄVYYDESTÄ

Torstaina 23.4. klo 1719 filosofiaa ja ajattelun kulttuuria edistävä Sfääri ry järjestää kaikille avoimen filosofisen etäteehetken, jossa keskustellaan pienten alustusten saattamina yhdessä ystävyydestä. Sfäärin puolesta alustajina tilaisuudessa toimivat Eero Suorsa ja Paula Kangasniemi. He tuovat esille mm. filosofian historian kautta näkökulmia siihen, millaisena ystävyys ja sen merkitys voidaan nähdä.  Etäteehetki toteutetaan zoom-alustalla. Kysy lisää: ajattelenkoska@gmail.com. Osallistumista varten sinun tarvitsee asentaa tietokoneellesi zoom-ohjelmisto.  Älypuhelimeen ohjelmisto löytyy sovelluskaupasta. Ohjelmistosta on saatavilla maksuton versio.

Ohjelmiston lisäksi tarvitset mikrofonin voidaksesi osallistua äänelläsi keskusteluun. Mikrofoneja löytyy valmiina webbikameroista ja älypuhelimista. Voit käyttää myös erillisiä kuulokkeita, joissa on mukana mikrofoni. Voit osallistua teehetkeen myös pelkästään kuuntelijana ilman mikrofonia. Zoomista löytyy myös chatti-kenttä, johon voit kirjoittaa kysymyksiä ja kommentteja.

Ajattelen –koska voin! -nuorten filosofiatapahtuma siirtyy lokakuulle<< >>NUORTEN FILOSOFIATAPAHTUMA AJATTELEN –KOSKA VOIN! STRIIMATAAN LAUANTAINA 24.10. KLO 12-16.

About the author : admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.