ETSITÄÄN NUORIA TEKIJÖITÄ. AJATTELEN – KOSKA VOIN! 23.10.2021, Vimma

J

AKV on erityisesti 13–19 -vuotiaille suunnattu toiminnallinen ja osallistava päivän mittainen filosofiatapahtuma (la 23.10.), joka järjestetään viidennen kerran nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa Turun keskustassa (Aurakatu 16).

AKV on nuorille ja opettajille/ohjaajille maksuton tapahtuma, jossa on mahdollisuus tutustua aktiivisen osallistumisen kautta filosofiseen tapaan tarkastella maailmaa. AKV:ssa filosofia määritellään jokaiselle kuuluvaksi perusoikeudeksi tutkia ajattelemalla vapaasti omaa elämää ja ympäristöä. 

Aikaisempina vuosina AKV:ssa on järjestetty mm. väittelykilpailu, paneelikeskusteluja, erilaisia työpajoja ja pakohuonepeli. Sen mitä tällä kertaa tapahtuu päättää vapaaehtoisista nuorista koostuva työryhmä.  

Tekemisen paikkoja löytyy ohjelmiston ideoinnin ja toteutuksen ohella myös some-markkinoinnissa (mm. mainosvideon tekeminen), visuaalisen ilmeen suunnittelussa, juontamisessa, tiedottamisessa ja aikataulujen järjestelemisessä. Oma motivaatio ohjaa tehtävien valinnassa.   

Työryhmässä saa kokemusta vastuullisista työtehtävistä ja monipuolisesta tiimityöskentelystä. Osallistumisesta työryhmään saa työtodistuksen ja oman aineenopettajan kanssa voi sopia mahdollisista korvaavuuksista. 

Työryhmä kokoontuu keväällä noin kerran kahdessa viikossa ja lähempänä tapahtumaa syksyllä noin kerran viikossa kouluajan ulkopuolella. Kokoontumisiin voi osallistua omien mahdollisuuksien mukaan. Osallistuminen työryhmän toimintaan on mahdollista myös kokonaan etänä.  

Ota yhteyttä: ajattelenkoska@gmail.com ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi työryhmään mielellään toukokuun aikana. (Myös tämän jälkeen voit olla yhteydessä ja tiedustella tilannetta.)

FILOSOFINEN ETÄTEEHETKI ETIIKASTA LAUANTAINA 19.12. KLO 14.00 – 16.00 ZOOMISSA<< >>Nuorten filosofiatapahtuma Ajattelen -koska voin 23.10.2021

About the author : Sfääri ry

Leave a Reply

Your email address will not be published.